BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimecres, 30 de desembre de 2015

Bacallà amb remenat de gambes, espàrrecs i alls tendres

Avui una recepta senzilla i fàcil. Ahir vam fer el sopar de Nadal de la colla d'amics i nosaltres vam presentar aquest plat. Pot ser una bona opció per a fer en aquestes dates.

Esperem que us agradi!


Ingredients:

Bacallà fresc
Espàrrecs
Alls tendres
Gambetes
Tomàquet
Julivert
Sal
Oli


Preparació del plat: 
Posem oli a escalfar a una paella i preparem el remenat de les gambetes, espàrrecs i alls tendres. Ho tallem tot petit i ho posem a la paella a foc baix que es vagi fent a poc a poc. Un cop estigui cuit i afegim una mica de tomàquet triturat per tal de lligar-ho. Ho deixem coure una mica més.  Una vegada llest, ho retirem. Teniu també la opció de comprar el remenat fet. En algun supermercat podeu trobar-ne.



Mentrestant salem el bacallà una mica. Posem oli a la paella i fregim el bacallà.


Només ens quedarà muntar el plat. Emplatem el bacallà i hi espolsem una mica de julivert. 



A continuació hi escampem el remenat i ja tenim el plat preparat.



BON PROFIT!

Avui us recomanem música de collita pròpia. L'home de la casa, a més de ser un bon cuiner, és compositor! Esperem que la gaudiu : Juan Pedro López Aguilera - Café largo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada