BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 24 de febrer de 2014

Palmeres de tonyina

Després de 3 mesos sense actualitzar, avui tornem a penjar una recepta. La qualitat de les fotos aquesta vegada no és molt bona, perquè són fetes amb el mòbil.
En aquest cas, són palmeres de tonyina que vaig fer aquest diumenge per a la festa sorpresa d'aniversari del meu sogre. 
Són ben senzilles de fer i tenen molt d'èxit.
La recepta és extreta del blog: Patatas de llover.




Ingredients:
1 làmina de pasta de full
tomàquet fregit
formatge (Havarti, en aquest cas)
3 llaunes de tonyina
orenga

Preparació:
Extenem la pasta de full, i amb un corrió l'estirem una mica. A sobre, hi untem una mica de tomàquet fregit. 
A la part central de la pasta de full, hi posem els talls de formatge. 
A continuació afegim la tonyina, escampada per sobre de tota la làmina de pasta de full. 
Podeu, si és del vostre gust, espolvorejar orenga.


Una vegada posats tots els ingredients, cal que amb molt de compte enrotllem per una banda fins al mig, i repetim la mateixa operació des de l'altra banda. Ho posem uns minutets a la nevera, perquè agafi consistència i ens sigui més fàcil tallar-ho.
Una vegada ho treiem de la nevera, tallem les palmeres, d'un centímetre de grossor més o menys i les pintem amb ou.



Ho posarem al forn pre-escalfat a 200º uns 15 minuts, o bé, fins que veiem que ja estan daurades. 


BON PROFIT!!!