BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 10 de desembre de 2012

Risotto de bolets

Fa molt de temps que no publiquem cap recepta... en tenim vàries per publicar però això de ser una més a casa... fa que les publicacions s'hagin endarrerit! Esperem que tornem a activar Cal Soparet!!

Bé, doncs avui, per tornar amb les receptes us proposem aquest risotto de bolets... boníssim i molt fàcil, això si, com sabeu entretingut... és el que té el risotto, però el resultat val la pena!!!




Ingredients (2 persones):
1 pot de bolets barrejats
1 ceba
tomàquet
2 tasses d'arròs
formatge parmesà en pols
brou


Preparació del plat:
Fem un sofregit de ceba i tomàquet. Quan estigui ben tou, hi afegim els bolets i els deixem una estoneta perquè es facin juntament amb el sofregit.
En una olleta a part anem escalfant el brou.
Quan els bolets els tinguem ben integrats al sofregit hi afegim l'arròs. I a partir d'aquí hi anem afegint caldo de mica en mica sense parar de remenar. Quan ja s'hagi absorbit el caldo, n'hi tornem a posar i així, fins que l'arròs ja el tinguem gairebé cuit. 




LLavors hi anem tirant el formatge, sense parar de remenar. La quantitat de formatge... al gust del consumidor. Si us agrada que tingui un gust fort a formatge, doncs n'haureu de tirar bastant. 
I això és tot! Ja el teniu a punt per a servir!

BON PROFIT!!
La cançó que avui us proposem és: Enya - Only time