BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimarts, 17 de juliol de 2012

Amanida d'arròs marinera

Cal Soparet el tenim una mica abandonat, estem ben enfeinats, però bé, ara que tenim un momentet... aprofitem per actualizar!
Avui amb amb una amanida marinera ben refrescant per fer passar millor aquesta calor!


Ingredients:
arròs salvatge
tonyina (llauna)
ou
barretes de cranc

Preparació de l'amanida:
Primer de tot posem a coure l'arròs per tal de que a l'hora de menjar-lo estigui ja fred. 
Mentrestant podem fer amb l'ou, una truita a la francesa, i la tallem a trossets.
Escorrem les llaunes de tonyina i tallem les barretes de cranc a rodanxes petites.
Agafem un bol i ho mesclem tot.
Nosaltres per acabar d'arrodonir el plat i vam posar una sardina fregida a sobre. Li dóna un sabor molt bo!

BON PROFIT!

Avui la cançó que us proposem, no pot ser una altra: Deep Purple - Smoke on the water

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada