BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 14 de maig de 2012

Entrepà de truita a la francesa de gall d'indi i formatge

S'acosta el 15... i toca... la Recepta del 15!! Aquest mes ens proposen els entrepans! Quina bona idea!! 
A casa, quan parlem d'entrepà... més que preocupar-nos pel què hi posarem a dins... mirem més el pa. Si diem de fer un entrepà, primer de tot, comprem un bon pa. I així ho vam fer també aquesta vegada, vam comprar un bon pa de xapata i vam decidir fer l'entrepà de truita a la francesa amb una rodanxa de gall d'indi i de formatge. Va quedar un entrepà...boníssim!!! Esperem que us agradi!!!


Ingredients:
un bon pa
1 ou
rodanxa de formatge
rodanxa de gall d'indi
tomàquet
oli

Preparació de l'entrepà:
Posem oli en una paella i l'escalfem. Batem un ou i l'aboquem a la paella per a fer la truita a la francesa. Abans de tancar la truita hi posem les rodanxes de formatge i de gall d'indi. Tanquem la truita. Deixem que es faci bé per les dues bandes.
Suquem el pa amb tomàquet i hi posem la truita a la francesa.


BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem és: Alaska - A quien le importa

6 comentaris:

  1. com m'agrada l'entrepà de truita francesa, per a mi , el millor

    ResponElimina
  2. Mmmmmmm... els entrepans de truita sempre són tan bons!! I aquest ja m'agradaria tenir-lo davant perquè fos el meu sopar!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. L'entrepà de truita a la francesa a casa és el preferit. Si està recent fet és un luxe.
    Nani

    ResponElimina
  4. Un clàssic dels entrepans que mai mai mai passarà de moda. Almenys a casa! A mi m'encanta... Un bon pa sucat amb tomàquet i la truiteta... Ai, quina delícia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  5. Bien, hace una hora que he terminado de cenar y ya me está entrando apetito de nuevo. Os felicito por la propuesta, sencilla y contundente. Nos veremos por aquí.

    -Andy-

    ResponElimina
  6. La cena perfecta, y sobre todo con el tomatito untado. Puff! Qué rico!

    ResponElimina