BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 20 de febrer de 2012

Pastís de patata i carn picada

Avui una recepta, ben fàcil també. Un pastís de patata i carn picada que amb un sol plat tindrem el dinar fet.




Ingredients (4 persones):
300-350 gr. de carn picada
tomàquet
1 paquet de puré de patata
formatge ratllat
sal
oli

Preparació del plat:
Encenem el forn a 180º, perquè es vagi escalfant.
Preparem una paella amb oli, per tal de fer-hi la carn picada. Quan l'oli sigui ben calent i afegim la carn picada i l'anem fent fins que quedi daurada. Hi afegim tomàquet triturat i ho deixem que es sofregeixi bé.
D'altra banda preparem el puré de patata, tal i com indiquen les instruccions del recipient. Podem fer també, el puré de patata bullida, però en aquest cas, vam utilitzar puré de sobre.
Quan tinguem tot a punt, només ens queda preparar el plat en una safata de forn. Posem una capa de carn picada.


A continuació una capa de puré de patata.


I finalment formatge ratllat per poder gratinar el plat.


Posem la safata al forn amb el gratinador només i ja tindrem el plat preparat.

BON PROFIT!!

Avui us proposem la següent cançó: Whitney Houston - I will always love you


2 comentaris:

  1. A casa quan fem aquest plat és plat únic. I com ens agrada. Que bo!
    Nani

    ResponElimina
  2. Ens agrada aquest plat, no en queda mai gens ni mica, i és clar plat únic (la qual cosa agrada molt a la cuinera que soc jo)


    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina