BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimarts, 7 de febrer de 2012

Arròs amb conill

Avui un arrosset... boníssim: arròs amb conill! És una recepta que ha fet sempre la meva àvia... la meva mare, i ara, jo mateixa!!!
Esperem que us agradi!!!



Ingredients (4 persones):
1/2 conill trossejat
400 gr. (aprox.) d'arròs
tomàquet
oli
sal
brou

Preparació del plat:
En primer lloc posem en una cassola una mica d'oli i hi daurem el conill (prèviament salat). Una vegada tinguem el conill ben dauradet, hi sofregim una mica de tomàquet. 
Per altra banda anirem escalfant el brou que tinguem, per tenir-lo calent a l'hora d'afegir-lo a l'arròs.
Una vegada sofregit el tomàquet, sofregim l'arròs i hi aboquem el brou. Deixarem una 20 minuts fins que l'arròs estigui. Anirem vigilant que no es quedi sense brou. Quan quedin 2-3 minutets, apagarem el foc, el deixarem resposar i llest per servir.

BON PROFIT!!!


La cançó que avui us proposem és: Supertramp - Fools overture

2 comentaris:

  1. Oi tant que ens agrada, té una pinta boníssima!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Ja, la setmana vinent jo també tindré un arrosset de conill quasi quasi com aquest. Que bo!
    Nani

    ResponElimina