BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 11 de juliol de 2011

Còctel de gambes

Avui presentem un plat fresquet i força conegut per tothom, el còctel de gambes. A nosaltres ens agrada per a soportar aquests dies tan calorosos.


Ingredients (2 persones):
gambetes petites cuites
palitos de cranc
enciam
ou dur
4 llagostins cuits
salsa rosa (ketchup i maionesa)
Preparació del plat:
Posem a bullir els ous.
A part anem tallant la resta d'ingredients, excepte els llagostins, a trossets ben petits. Una vegada els ous també estiguin cuits, els tallem ben petits. 
Preparem la salsa rosa, amb ketchup i maionesa. Barregem tots els ingredients amb la salsa rosa, i emplatem. Per decorar, hi posem els dos llagostins cuits.


BON PROFIT!

La cançó que avui proposem és: Police - De Do Do Do, De Da Da Da



3 comentaris:

  1. Bon còctel de gambes. Fa molta calor y estos plats resulten molt bons.
    Besets

    ResponElimina
  2. Aquest clàssic no falla mai!, uns ingredients que sempre lliguen bé amb la calor!bona opció!

    ResponElimina
  3. m'has fet venir a la memòria que al meu home li encanta, i fa temps que no n'hi faig... em sembla que aviat el faré content ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina