BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dissabte, 16 d’abril de 2011

Pizzetes de llom arrebossat

Aquest plat és recomanat tant pel seu sabor com per la seva fàcil preparació per fer-ho amb nens. Us ajudaran a preparar-lo abans de posar al forn i després... se'l menjaran molt bé!!! És un bon plat perquè els nens mengin carn, es pot fer amb carn, vedella, pollastre... Aquí us deixem la recepta:


Ingredients:
llom
ou
farina de galeta
tomàquet
formatge ratllat
orenga

Preparació del plat:

Arrebossem el llom amb l'ou i la farina de galeta i ho fregim en una paella amb oli ben calent. Quan estigui fet retirem els trossos i els posem a una safata de forn. A sobre de cada tros hi posarem: tomàquet, formatge ratllat i una mica d'orenga. Posem la plata al forn, fins que veiem que el formatge es fon. 



BON PROFIT!!!

La cançó que avui us proposem és: Summercat (Spot Estrella Damm Formentera)

1 comentari:

  1. Que buena idea rebozar con harina de galleta.
    Se ven muy ricas esas pizzas, bueno minis.
    Besos

    ResponElimina