BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dimarts, 12 d’abril del 2011

Canelons de tonyina

Avui, una recepta de peix... a partir d'una recepta del blog Els fogons de la Bordeta, hem fet aquests canelons de tonyina. Com que hi ha algun ingredient que a casa no agrada a tothom, i en teníem d'altres que vam pensar que hi podien anar bé... vam deixar anar la imaginació, i van sortir aquests canelons... boníssims.


Ingredients (2 persones):
3 llaunes de tonyina
8 barretes de cranc
gambetes 
2 ous durs
mitja ceba
200gr. de tomàquet triturat
10 plaques de canelons
formatge per gratinar
mantega
oli, sal i pebre

Preparació del plat:
Comencem preparant la beixamel.
Mentre posem els ous durs a coure, en una paella amb una mica d’oli sofregirem la ceba tallada ben petita, seguidament i tirarem també les gambetes tallades ben petites. Quan estigui tot ben sofregit, hi afegirem el tomàquet triturat coent-lo fins que estigui llest. Retirem del foc.
Pelem els ous durs i els tallem a bocins ben petits, de la mateixa manera que les barretes de cranc. Ho afegim al tomàquet sofregit junt a quatre cullerades de la beixamel que havíem preparat, i la tonyina (de la que n’haurem escorregut l’oli). Reservem el farcit.


Coem les plaques de canelons segons les indicacions de l’envàs, les posem un moment en un bol amb aigua freda, i les deixem sobre un drap de fil per escórrer-les. Les omplim amb el farcit de tonyina, les cargolem, i les posem sobre una llauna de forn untada amb una mica de beixamel.
Cobrim els canelons amb la resta de beixamel, hi posem formatge per gratinar per sobre.


 
Enfornem a 220ºC a dalt i a baix durant uns 10 minuts, i ho deixem 5 minuts més al gratinador.




BON PROFIT!!!!

La cançó que us presentem avui: Amaral - Días de verano

1 comentari:

  1. Yo lo hago muchas veces de atún. Estan muy ricos, como los vuestros.
    Besazos

    ResponElimina