BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dilluns, 7 de març del 2011

Croissanets de xocolata

Fa dies que no actualitzem, i aquest matí per gastar una làmina de pasta de full que rondava per la nevera, he fet uns croissanets de xocolata, seguint la recepta de Els fogons de la bordeta.

Són molt fàcils de fer i ràpids!!! Hem de millorar la forma de croissant, però mica en mica ho aconseguirem!


Ingredients:
1 làmina de pasta de full
xocolata fondant
1 ou
virutes de xocolata

Preparació del postre:
Tallem la làmina de pasta de full en triangles, més o menys grans depenent de la mida que volem que siguin els croissants.
Posem un trosset de xocolata al centre dels triangles i cargolem la massa des d'un costat cap a un extrem. Corbem els extrems cap a dins per a aconseguir la forma típica de croissant.
En una safata de forn, hi posem paper sulfuritzat, i hi posem els croissants. Els pintem amb ou batut. Hi espolveragem unes virutes de xocolata, i ho coem al forn preescalfat a 200ª durant 15 minuts, o fins que veiem que estan ben daurats.


BON PROFIT!!!!


4 comentaris:

  1. BONÍIIIIIIISSIMS!, aquests recursos amb la pasta de full són una meravella! (jo també els faig amb crema de xocolata).

    ResponElimina
  2. Fàcils i ben bons! En un tres i no res prepares un berenar deliciós!

    ResponElimina
  3. Os quedaron perfectos. Seguro que son deliciosos y no dejasteis ni uno para el día siguiente.

    Besos.

    ResponElimina
  4. Genials nois, us han quedat ben macos!!! i ben bons, oi? jejeje Petons i bon diumenge!

    ResponElimina