BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

dijous, 24 de febrer del 2011

Pastís de formatge

Avui us deixo una recepta d'un postre que ens agrada molt. Fa molt de temps que ens en va dir la recepta una companya de feina, la Susana, i sempre ens ha semblat molt fàcil de fer i el resultat és boníssim!

 
Ingredients:
una tarrina de formatge Philadelphia
3 ous
3 iogurts naturals
3 cullerades de farina
sucre al gust (jo n'he posat 4 cullerades soperes)
melmelada de gerds

Preparació del plat:

Barregem tots els ingredients amb el mini-pimer i ho posem al forn, pre-escalfat a 250º, a una temperatura de 180º aprox. fins que al clavar-li un escuradents, aquest surti net. Opcionalment, li podem posar melmelada de gerds pel damunt una vegada el pastís estigui cuit.

BON PROFIT!!!!

La cançó que avui us proposem és: Elvis Presley - Jailhouse Rock.

3 comentaris:

  1. A mi també és un dels pastissos que m'agraden més. I amb l'acabat de melmelada de gerds queda boníssim, el toc àcid li va molt bé ;)

    ResponElimina
  2. Estarem encantats de que participeu a la recepta del 15!!! Ah! i aquest pastís de formatge da una cara fantàstica!
    Petons!
    Sandra

    ResponElimina