BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 5 de desembre de 2010

Palmeres de xocolata

Ja que ahir vam fer el sopar de Nadal amb la nostra colla d'amics,els dedico aquesta entrada... posaré una recepta que vam compartir amb tots ells un dels molts dies que quedem a Cal Soparet per fer petar la xerrada i explicar-nos les nostres coses!!!
És una recepta extreta del blog Destapant cassoles. Mercè, és una recepta senzilla i molt resultona! Gràcies per les teves idees.


Ingredients:
1paquet de pasta de full (rectangular)
xocolata per fondre (la recepta original veureu que porta Nocilla o Nutella...)
un ou per pintar
Preparació:
Amb la massa estirada l'omplim de crema de xocolata. Enrotllem per ambdós bandes com veieu a la foto fins que coincideixin al mig,. Posem a la nevera per tal que s'endureixi una mica i poguem tallar les palmeres com si fossin talls de fuet. Pintem una mica la massa amb l'ou batut i tallem ràpidament. Enfornem a 180º uns 15 minuts fins que les veiem daurades.
BON PROFIT!!!!
La cançó que avui proposem és: Antònia Font - Wa Yeah!



1 comentari:

  1. EI macos!, quina ilu que us vagin bé idees que heu trobat al blog i que jo he trobat en altres...realment això dels blogs de cuina és un món inesgotable d'idees!!!, una abraçada.

    ResponElimina