BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 14 de novembre del 2010

Vedella amb salsa al pebre verd

Avui posem aquesta recepta que ens agrada molt a tots perquè és una d'aquelles receptes per sucar-hi pa. Molt fàcil i ràpida de preparar.

Ingredients:
Bistecs de vedella
una ampolleta de 200 ml. de nata líquida per cuinar
pebre verd fresc
oli
sal

Preparació del plat:
Fem els bistecs en una paella amb una mica més d'oli que de costum. Quan el bistec estigui fet al gust de cadascú, es retiren en un plat i en aquest oli que ha quedat a la paella hi posem el pebre verd (són boletes bastant picants en el moment de mastegar-les, però de seguida passa la picor). Posarem tant pebre com ens agradi de picant. Quan el pebre estigui una mica sofregit hi afegim la nata líquida per cuinar amb una mica de sal. Deixarem una bona estona que la nata agafi el gust del pebre i després hi afegirem els bistecs que anteriorment hem retirat, sense oblidar-nos de que també caigui a la paella el suquet que han deixat els bistecs en el plat.

Això és tot, ja tenim el plat preparat per sucar-hi pa!!!

BON PROFIT!!!

2 comentaris:

  1. OHHHH!, un plat espectacular, per anar fent a poc a poc...Una abraçada!, prenc nota de la recepta,eh?

    ResponElimina
  2. HOla Mercè!!! jo també he pres nota del teu pastisset de figues, a casa agraden molt!!! Una abraçada!

    ResponElimina