BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 7 de novembre del 2010

Fideus a la cassola amb calamar

Avui pengem aquesta recepta. Va ser un d'aquells dies que has de gastar el que tens a la nevera sens falta, i això vam fer, aquests fideus a la cassola amb salsitxes i calamar.


 Ingredients (per a 2 persones):
3-4 calamars petits
3 salsitxes
fideus número 2
ceba
tomàquet
pastilla avecrem

Preparació del plat:

Escalfem en una cassola una mica d'oli i hi fregim els calamars i les salsitxes tallat petit. Quan ja estigui una mica daurat, hi afegim la ceba i el tomàquet per fer el sofregit. A part, escalfem aigua amb una pastilla d'avecrem (no tenia caldo, i aquest cop ho vaig fer així) i deixem que bulli. Quan ja tinguem el sofregit a punt,  afegim els fideus a la cassola, ho remanem que agafin el color del sofregit i evoquem el caldo a la cassola. Deixem que es coguin els fideus, deixem reposar un parell de minuts i ja tenim el plat preparat.

BON PROFIT!!!

La cançó que avui recomanem és: Asstrio - Fideus amb berberechos.

1 comentari:

  1. A mi els fideus me'ls pots oferir quan vulguis i si a sobre porten calamar ja m'esteu dient on em presento que vinc!A reveure.

    ResponElimina