BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 21 de novembre de 2010

Carn de vedella amb salsa

Avui us presentem una altra d'aquelles receptes per a sucar-hi pa.


Ingredients (4 persones):

600 gr. de carn de vedella a trossos
patates (un parell per persona)
ceba
tomàquet
all
vi
farigola
farina
oli
pastilla avecrem (o similar)


Preparació del plat:

Posem oli a una paella i sofregim l'all, la ceba i el tomàquet (tot a trossos grans) i hi posem mig gotet de vi, fins que s'evapori l'alcohol. Una vegada sofregit, retirem els trossos. Enfarinem els trossos de carn i els passem per la paella fins que estiguin dauradets. La ceba, el tomàquet i l'all que hem retirat abans, ho passem pel minipimer. Per altra banda escalfem aigua amb una pastilla d'avecrem. Un cop escalfada, afegim l'aigua a la carn fins a cubrir-la i també la salsa que tenim al minipimer. Deixem que faci xup-xup fins que es consumeixi l'aigua. Dependrà de si volem una salsa més o menys espessa per afegir-hi o no més aigua. Mentrestant fregirem les patates a daus. Una vegada feta la carn afegim les patates i una mica de farigola, i deixem un parell de minuts més perquè faci xup-xup.

BON PROFIT!!!!

La cançó d'avui: Led Zeppelin - Kashmir



1 comentari:

  1. Un platet de carn d'aquells que vénen de gust!, amb patatones...ummm,quin dinar...boníssim!A reveure.

    ResponElimina