BENVINGUTS!!!

Som una parella de Terrassa, el Juan Pedro i jo mateixa, la Susanna, que volem posar al vostre abast les nostres receptes que sovint compartim amb els nostres amics. Intentarem fer un bloc on predominarà la cuina casolana, econòmica i com no, ràpida. Encara que per alguns plats la rapidesa no es pot aconseguir.

El nom del bloc, Cal Soparet, ve arrel de les periòdiques reunions amb amics per dinars, berenars, sopars i ressopons. D'aquí ve la idea.
A més a més, a partir d'aquest 2018 també publicarem receptes fetes amb Thermomix.

També volem recomanar-vos una cançó que acompañarà cada recepta, encara que la combinació d'ambdós coses és molt personal.
Esperem que us agradi!
Bon Profit!!

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Cigrons amb gambes

Avui la recepta que pengem és una recepta del blog El bon paladar de la Mònica. Us l'aconsellem ja que és ben facil i queda un plat boníssim!!!





Ingredients (4 persones):
1 kg de cigrons
8 o 10 gambes 
ceba
tomàquet
brou de peix
julivert
2-3 alls

Preparació del plat:

Primer de tot, fregirem en una cassola amb oli calent les gambes. Una vegada estiguin fetes, les retirarem en un plat. En el mateix oli, farem un sofregit de ceba i tomàquet abundant. Quan estigui ben confitat, hi afegirem els cigrons (nosaltres els posem ja cuits), les gambes, els alls talladets ben petits i julivert. A continuació hi afegirem el brou de peix que haurem bullit a part. Deixarem que faci xup-xup una estona i el plat ja està llest. Depenent de si us agrada que el plat sigui més o menys caldós hi podeu afegir més o menys brou.

Bon profit!!!

La cançó que us proposem per aquest plat és: Bach - Toccata and fuga.

2 comentaris:

  1. eLS CIGRONS SEMPRE ELS ACOSTUMO A FER DE LA MATEIXA MANERA, crec que prenc nota i a casa ho agrairàn! Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Ja veuràs com els agradarà!!! Queden boníssims!!! UNa abraçada també a tu!!!

    ResponElimina